ОГРАДУВАЊЕ НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН ВО РАДОВИШ

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конузлов денес беше во обиколка и посета на Градскиот стадион во Радовиш каде што се одвиваат градежни работи околу оградување и уредување на соблекувалните на стадионот.

Средствата обезбедени за овие градежни работи се во вредност од 14.000 евра, а се обезбедени половина од општина Радовиш и Рудникот Бучим.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза