СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА / ПЛАЦ

Се продава градежна парцела КП. 2877/1 со површина од 1535 m/кв., и можност за изградба на објекти за стамбено домување.

Плацот се наоѓа во урбаниот опфат на Радовиш, има маркица и е со намена за изградба на семејна куќа.

  • Цена по договор.

 

За повеќе информации обратете се на телефон 070 576 854

Related Articles

Временска прогноза