УПИС НА МЛАДИНСКИ КАТЕГОРИИ ВО ФК ДЕТОНИТ

ФК Детонит објави оглас за прием/упис на младински категории пионери и помлади пионери.

Сите заинтересирани родени 2003,2004,2005 и 2006 година, можат да се пријават на следните телефонски броеви: 071/309-148 и 070/250-695.

Сите младински фудбалери ќе бидат ослободени од членарина. 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза