ФА „АЦО КАРАМАНОВ“ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА МЕЃУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ВО БУГАРИЈА

Фолклорниот ансамбл Ацо Караманов од Радовиш викендов што престои на 9 и 10 Јуни ќе учествува на Меѓународниот фолклорен фестивал „От трн поубаво нема“ во Општина Трн во Република Бугарија.

 

Им посакуваме успешни настапи на членовите од ФА „Ацо Караманов“ од Радовиш.

Related Articles

Временска прогноза