(Фото) САНИРАЊЕ НА ШТЕТИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО

Општина Радовиш превзема оперативни мерки за санирање на штетите од невремето што го зафати Радовиш и населените места во вчерашниот ден.

Механизацијата и екипите се на терен и ги расчистуваат наносите.

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза