41 ДАРИТЕЛ ОД ДЕНЕШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Денес во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш се одржа крводарителска акција.

На оваа крводарителска акција се одзваа и крв даруваа 41 дарител од Радовиш и околината.

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза