ВО НЕДЕЛА НА МАНАСТИРСКИОТ КОМПЛЕКС СВ. ГЕОРЃИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НАЈГОЛЕМАТА СРЕДБА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

И оваа година во организација на Здружението на пензионерите од општините Радовиш и Конче, на 15 јули 2018 год. (Недела) на Манастирскиот комплекс Св.Ѓeорги кај с.Ораовица, ќе се одржи традиционалната Пензионерска средба.

 

  • Културно-забавната програма започнува во 11:00 часот.

 

Здружението на пензионери ги поканува граѓаните на општина Радовиш да бидат дел од оваа пензионерско дружење на кое учествуваат огромен број пензонери од цела Македонија.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза