ВЧЕРА БЕШЕ РЕАЛИЗИРАНО ВТОРОТО АВИО-ТРЕТИРАЊЕ. СЕ ПРСКАШЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ!

Вчера во утринските часови беше спроведено авионското третирање против комарци.

Оваа прскање против комарци беше спроведено од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во соработка со десетте општини од регионот: Радовиш, Богданци, Босилово, Валандово, Василево, Гевгелија, Дојран, Конче, Ново Село, и Струмица.

Претходно, прскањето против комарци во овој регион беше спроведено на 2 јули 2018 година.

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза