ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОДБЛИСКУ СО НАТО

Канцеларијата на НАТО за врски Скопје отпочна проект низ градовите во државата за запознавање на граѓаните одблиску со НАТО.

Проектот се реализира преку поставување на штанд со промотивен материјал кој се дели на граѓаните со цел за запознавање на граѓаните одблиску со НАТО.

Штандот во Радовиш ќе биде поставен во центарот на градот, утре 26-ти јули 2018, во периодот од 09.30 – 11.30 часот.

Канцеларијата на НАТО за врски Скопје би ја претставувале: Потполковник Луиџи Лигуoри, Потполковник Арбен Чаули, Маријана Мукаетова.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза