КОНЦЕРТ НА ФА „АЦО КАРАМАНОВ“ И „РАСПЕАНИ РАДОВИШАНИ“

Четврток 19 јули 2018 година со почеток од 20,00 часот. Влез слободен.

Заеднички концерт на Фолкорен ансамбал „Ацо Караманов“ и Вокално-инструментална група „Распеани Радовишани“

About the author /


Related Articles

Временска прогноза