РАДОВИШ: ОБНОВУВАЊЕ НА ХОРИЗОНТАЛНАТА СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА

Деновиве во Радовиш активно се работи на обновување на хоризонталната сообраќајна сигнализација.

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза