ОДРЖАНА 15. РАБОТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Вчера се одржа XV работна седница на Советот на општина Радовиш со кој заседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

На седницата Советниците разгледуваа и работеа со дневен ред од 44 точки, а се разгледуваа повеќе Предлог-одлуки, Предлог-решенија и Извештаи доставени до Советот на општина Радовиш.

Советниците имаа можност да поставуваат и советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот Герасим Конзулов.

На крајот советниците ги разгледаа и увоија и Извештаите на работните тела кои се во склоп на Советот.

Општина Радовиш

Related Articles

Временска прогноза