РЕВИЈАЛЕН НАТПРЕВАР ПОМЕЃУ ПОРАНЕШНИТЕ ИГРАЧИ НА ФК ПЛАЧКОВИЦА

По тој повод Ве покануваме да бидете дел од овој ревијален натпревар.

Во недела 29 јули 2018 година, на Градскиот стадион во Радовиш со почеток од 17.30 часот.

Related Articles

Временска прогноза