СТРЕЛЦИТЕ ОД РАДОВИШ СО УСПЕСИ ОД ТУРНИРОТ „МАГНУМ“

Викендот што измина стрелачката екипа на Радовиш учествуваше на Меѓународниот  турнир „Магнум“ кој се одржа во Богданци, каде што учествуваа над 50 стрелци.

Екипата во состав Иван Атнасовски, Ѓорги Ципушев и Кире Горгиев го освои 3-то место во екипна конкуренција, додека Горѓи Ципушев беше четврти во поединечна конкуренција од шесте најдобри стрелци.

Инаку оваа стрлачкка екипа на Радовиш во изминатиот период учествуваше на четири турнири, и освоија исто толку пласмани и пехари во екипна конкуренција, и во поединечна конкуренција.

Честитки од редакцијата на RadovisNews за успесите!

About the author /


Related Articles

Временска прогноза