ФА „АЦО КАРАМАНОВ“ СО НАСТАП НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ДОЈРАН

Фолклорниот ансамбл „Ацо Караманов“ во петокот имаше настап во Дојран, на Фолклорниот фестивал „Дојрански ракувања 2018“.

Нашите фолколористи успешно се претставија со традиционален сплет од игри и ора.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза