(Фото+Видео) ПОРИБУВАЊЕ НА МАНТОВО И КОНЧЕ 1 И 3

Концесионерот ЗЛРД Студенец од Конче денес изврши порибување со 200 кг. Крап на езерото Мантово и 100 кг. Крап на езерата Конче 1 и 3.

 

ПОРИБУВАЊЕ НА МАНТОВО И КОНЧЕ 1 И 3

ПОРИБУВАЊЕ НА МАНТОВО И КОНЧЕ 1 И 3Концесионерот ЗЛРД Студенец од Конче денес изврши порибување со 200 кг Крап на езерото Мантово и 100 кг Крап на езерата Конче 1 и 3.

Posted by Riboloven Klub KRAP Radovis on Wednesday, 11 July 2018

ПОРИБУВАЊЕ НА МАНТОВО И КОНЧЕ 1 И 3

Концесионерот ЗЛРД Студенец од Конче денес изврши порибување со 200 кг Крап на езерото Мантово и 100 кг Крап на езерата Конче 1 и 3.

Posted by Riboloven Klub KRAP Radovis on Wednesday, 11 July 2018


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза