ОДРЖАНА НАЈГОЛЕМАТА СРЕДБА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Вчера на Манастирскиот комплекс Св.Ѓeорги кај с.Ораовица, се одржи традиционалната Пензионерска средба, која беше во организација на Здружението на пензионерите од општините Радовиш и Конче. 

 

На оваа традиционална средба присуствуваа пензионери од сите здруженија на пензионерите во Македонија, а се претпоставува дека имаше преку 5,000 присутни пензионери.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза