ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „РАДОВИШ 2018“

Вечерва започнува Турнирот во мал фудбал „Радовиш 2018“, во организација на ФК „Бунарџик“, а под покровителство на Општина Радовиш, натпреварите ќе се одиграт во Спортскиот терен при СОУ „Коста Сусинов“ во Радовиш (под рефлектори).

Инаку за овој турнир има пријавено единаесет екипи, а квалификациите ќе се одиграт во две групи. Финалните натпревари ќе се одиграт на 12 Август 2018 година.

1 коло-03.08.2018
20:30 Бунарџик-Декортекс-2
21:10 Галактик-Сирач
21:50 Изведен Ораовица-Калаузлија

 

Награди:
-ПРВО МЕСТО 55 000 ДЕНАРИ
-ВТОРО МЕСТО 25 000 ДЕНАРИ
-ТРЕТО МЕСТО 15 000 ДЕНАРИ
-ЧЕТВРТО МЕСТО 5 000 ДЕНАРИ
-Награда за најдобар стрелец
-Награда за најдобар голман


About the author /


Related Articles

Временска прогноза