КОНЦЕРТ НА НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ

Во склоп на програмата за празнувањето и чествувањето на патронот и заштитник на градот Радовиш, „Св. Спасо Радовишки“ во Саботата на Плоштадот Св. Спасо Радовишки се одржа концерт на Нино Величковски.


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза