ОБНОВУВАЊЕ НА ХОРИЗОНТАЛНАТА СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА

Деновиве во Радовиш активно се работи на обновување на хоризонталната сообраќајна сигнализација.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза