ТУРНИР ВО ПЕЛИВАНСКО БОРЕЊЕ

Во склоп на 12. по ред „Јуручки фестивал“ во Радовиш беше одржан турнир во Пеливанско борење.

Исто така пред почетокот на борењето се одржаа и атлетски трки, како и натпревар во теглање јаже.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза