ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ ОД ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „РАДОВИШ 2018“

Вечерва ќе се одиграт полуфиналните натпревари од Турнирот во мал фудбал „Радовиш 2018“. Финалните натпревари се закажани за утре со почеток од 20.30 часот. 


ПОЛУФИНАЛЕ сабота 11.08.2018 

20:30 Слома – Сирач
21:30 Галактик – Декортекстил Конче

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза