ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈОТ НА ПАТОТ РАДОВИШ-ШТИП

Во моментот има прекин на сообраќајот кај населба Дамјан, поради сообраќајната незгода која се случила.

Увид на местото на настанот на магистралнио пат Штип-Радовиш вршат екипи со што е моментално во прекин сообраќајот во двата правци.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза