КОНЦЕРТ НА ФА „БУЧИМ“ СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

По повод 28 Август – празнувањето на големиот христијански празник „Пресвета Богородица“ и денот на Рударите. 

Фолклорниот ансамбл Бучим од Радовиш организира концерт кој ќе се одржи на Плоштадот Св. Спасо Радовишки во понеделник 27 Август со почеток од 20.00 часот.

ФА Бучим

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза