КОНЦЕРТ НА ОПЕРСКИОТ ПЕЈАЧ ВАСКО ЗДРАВКОВ

Вечер во Центарот за култура „Ацо Караманов“ ќе настапи нашиот сограѓанин оперскиот пејач Васко Здравков.

На овој концерт Васко ќе биде придружуван од Милан Јанкулоски, а ќе се претстават со дванаесет композиции.

Концертот е закажан за 20.оо часот, а влезот е слободен.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза