ОДРЖАНО РЕГИОНАЛНО ПРВЕНСТВО ВО ТЕНИС

Во организација на Т.К. Меч Поинт Радовиш на тениските терени „Шампион” се одржа регионално првенство во тенис во организација на Тенискиот клуб „Меч Поинт“.

Дел од освоените награди беа и од тенисери  Емилија Постолова 3 место, Роксанда Божинова 2 место во женска категорија, и Огнен Алексов 1 место во машка категорија.

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза