ДЕНЕС, ПРАЗНИК НА ФУДБАЛОТ ВО РАДОВИШ

ГРАДСКО ДЕРБИ 
ФК ДЕТОНИТ – ФК ПЛАЧКОВИЦА

Натпревар од третото коло од 2МФЛ 
Недела 02.09.2018 година. Почеток 16.15 часот.
Градски стадион Радовиш
Влез: 30 денари.

ФК ДЕТОНИТ – ФК ПЛАЧКОВИЦА

Недела, празник за фудбалот во РадовишГРАДСКО ДЕРБИ ФК ДЕТОНИТ – ФК ПЛАЧКОВИЦАНатпревар од третото коло од 2МФЛ Недела 02.09.2018 година. Почеток 16.15 часот.Градски стадион РадовишВлез: 30 денари.

Posted by Radovis News on Wednesday, 29 August 2018

 

 

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза