ПО ПОВОД „8-МИ СЕПТЕМВРИ“ – ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

Денес, на свечен начин на спомен обележјето за независноста на Република Македонија пред зградата на ЕЛС општина Радовиш беше положено свежо цвеќе по повод 8 Септември – денот на независноста на Република Македонија.

 

Во име на целокупната општествено-политичка јавност, од страна на делегација предводена од Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов, беше положен венец од свежо цвеќе.

 


 
 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза