„РАСПЕАНИ РАДОВИШАНИ“ ОСВОЈУВАЧИ НА ГРАН ПРИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР АНСАМБЛ

„Распеани радовишани“ кои учествуваа на Фестивалот на староградска песна „Пеј срце“ во Ќустендил изминатиот викенд се добитници на „Гран при награда“ за најдобар ансамбл.

Овој меѓународен фестивал, 12-ти по ред беше во организација на град Ќустендил, а Ансамблите настапија и се натпреваруваа во повеќе категории:

 


 
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза