ВАЛЕНТИНА 2009, СТРУМИЦА Стовариште за градежни материјали

Доколу започнувате да градите тогаш ние сме вашиот најсигурен деловен партнер

Кај нас ќе најдете буквално се од градежни материјали. Тули, цемент, арматура, керамиди, граѓа, профили, блокови како и најголем избор на бои и лакови, железарија и браварија по најповлни цени во Македонија.

Она што го постигнавме со бројните години на искуство, Ви го претставуваме во нашата богата програма на производи кои се издвојуваат по својот одличен квалитет и несомнено најдобра цена.

ПОВЕЛЕТЕ, ПОСЕТЕТЕ НЕ !

Локација на транзитниот пат Струмица-Валандово

ВАЛЕНТИНА 2009, СТРУМИЦА-Стовариште за градежни материјали

Повеќе информации на телефоните: 034/612-917,  075/414-917

Related Articles

Временска прогноза