ВО РАДОВИШ НА 12, 13, 14 ОКТОМВРИ ЌЕ СЕ ЈАДАТ „САМУНИ И ТАТЛИЈА“

МАНИФЕСТАЦИЈА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ ГОРДОСТ ЗА РАДОВИШАНИ


12, 13 и 14 октомври во Радовиш – Најголемата атракција наречена „САМУН ем ТАТЛИЈА“

Дозволен е само еден оправдан – се друго е неоправдано!
„САМУН ем ТАТЛИЈА“ РАДОВИШ


РАДОВИШКАТА ТРАДИЦИЈА …..Видео од 1973 година, од приготвување на Самун и татлија во Радовиш …..

Posted by Radovis News on Thursday, 13 October 2016

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза