Фото: ОДРЖАН ТУРНИР ВО РАКОМЕТ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА

Во организација на  и Федерацијата на училишен спорт во Македонија, и   беше одржан турнир во Ракомет ученици од основните училишта од нашата општина.

На овој турнир учествуваа сите основни општински училишта.

Резултати:
– ОУ Никола Карев 9 – 5 ОУ Кирил и Методиј
– ОУ Крсте Петков Мисирков 9 – 5 ОУ Коста Рацин
– ОУ Орце Николов 6 – 10 ОУ Коста Рацин
– ОУ Никола Карев 7 – 8 ОУ Коста Рацин

 


 
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза