ППК РАДОВИШ СО УШТЕ ДВЕ НОВИ ПОБЕДИ

Во натпреварите од 5-то и 6-то коло нашите Пингпонгари забележаа две нови победи совладувајки ги екипите на ППК ,,Пелистер” од Битола со резултат од 4:2, и екипата на ППК ,,Дебар Маало” од Скопје со резултат од 4:1.

Во саботните натпревари за нашата екипа настапија: Марјан Крстев, Гоце Димоски и Венко Стојанов.

Во следното коло нашата екипа ќе го одигра последниот натпревар од Есенскиот дел со екипата на ППК,, Кочани” од Кочани којшто дуел ќе одлучува директно за првото место. 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза