ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ДЕДОТО И РЕПКАТА“

Денес во детската градинка „Ацо Караманов“ објектот „Цветови“ беше изведена Театарската претстава „Дедото и репката“.

Оваа театарска претстава беше подготвена и изведена со дел од вработените и дечињата оддетската градинка „Ацо Караманов“, која што пробуди големо внимание и насмевка кај дечињата и вработените.

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза