Фото: КОНЦЕРТ НА АНСАМБЛОТ НА НАРОДНИ ИГРИ И ПЕСНИ НА МАКЕДОНИЈА ,,ТАНЕЦ”

Во петокот во Центарот за култура ,,Ацо Караманов” во Радовиш беше одржан Концерт на Анасамблот на народни игри и песни „Танец“.

Овој Проект и концерт беше поддржан од Министерство за култура на Република Македонија.

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза