ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ЗА ПРЕДЛОГ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ ЗА ПОДАРЕШ, ДАМЈАН И ИЊЕВО

Во тек е Јавна презентација и Јавна анкета за предлог урбанистички плановите за населените места Подареш, Дамјан и Ињево.

Сите заинтересирани лица можат да доставуват писмени забелешки со анкетен лист во секторот за урбанизам во ЕЛС Општина Радовиш.
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза