ВО ПРЕКИН СООБРАЌАЈОТ НА ПАТОТ ШТИП-РАДОВИШ ПОРАДИ МИНИРАЊЕ

 На патниот правец Штип-Радовиш сообраќајот од денеска на пладне на периоди ќе биде во прекин.

 

Прекинот на 23-ти километар , a во соопштението на АМСМ се додава дека прекинот се случува поради изведување на градежни работи, минирање.

 

АМСМ

 

 

 

 

 

 

Г

About the author /


Related Articles

Временска прогноза