ВО СРЕДА ПРВЕНСТВЕН НАТПРЕВАР ОД СУПЕР РАКОМЕТНАТА ЛИГА НА МАКЕДОНИЈА

Супер ракометната лига на Македонија натпревар од 9-то коло.
РК РАДОВИШ – ГРК БОРЕЦ

Срц 25 мај, Радовиш – Среда 14.11.2018 год. Почеток 18.00 часот.
Оваа Среда заедно со поддршка на нашите ракометари до уште една нова победа !

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза