ЏУДО КЛУБОТ “СЕНСЕИ“ СЕ ЗАКИТИ СО 13 МЕДАЛИ ОД МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО СКОПЈЕ

Џудо клубот „Сенсеи“ од Радовиш, учествуваше на меѓународниот турнир „Миоки Опен“ 2018 Скопје.

Клубот зеде учество со 17 натпреварувачи и освои 13 медали.
 • Теа Георгиева 1 место
 • Мартин Крстев 1 место
 • Мерт Лиман 1 место
 • Едвин Казим 1 место
 • Стефан Георгиев 2 место
 • Ана Ристова 2 место
 • Виктор Саздов 2 место
 • Трајче Манасиев 3 место
 • Анастасија Ржева 3 место
 • Илија Свирков 3 место
 • Илијана Ристов 3 место
 • Марко Илиев 3 место
 • Магдалена Трајчева 3 место
Убави борби прикажаа и Никола Канлиев, Здравко Саздов, Никола Костадинов и Јован Крстев но не успеаа да се искачат на пиедесталот – информираат од ЏК „Сенсеи“ Радовиш

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза