Фото: АСФАЛТИРАЊЕ НА БУЛЕВАРОТ ВО РАДОВИШ

Денес се продолжи со асфалтирањето на булеварот Александар Македонски во Радовиш, каде што беше отстранет претходно оштетениот слој.

Овие работи на булеварот е од проектот во кој е вклучена целосна реконструкција и рехабилитација долж целата траса од 9,8 км. почнувајки од раскрсницата пред Ињево па се до село Подареш, кој во изминатиот период и сеуште се работи.

Регионалниот пат (R1300) Радовиш-Подареш ќе биде реконструиран и саниран според овој проект.

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза