РАБОТИ НА ПАТНИТЕ ПРАВЦИ: „ПОКРАЈЧЕВО-ЗЛЕОВО“ И КОН ПЛАНИНАТА „ПЛАЧКОВИЦА“

САНИРАЊЕ И КРПЕЊЕ НА УДАРНИТЕ ДУПКИ НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ ПОКРАЈЧЕВО-ЗЛЕОВО И КОН ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА

Во изминатите денови извршено е крпење на ударни дупки и оштетени делови на патот Покрајчево-Злеово.

Извршена е санација на најоштетените делови на патот кон планината Плачковица – остри кривини.

Во наредниот перод ќе се продолжи со крпење на ударните дупки на истиот патен правец – информираат од Општина Радовиш.

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза