ГРАН-ПРИ НАГРАДА ЗА САНДРА ФИЛИПОВСКА ОД „ДЕТСКИТЕ РАЦИНОВИ СРЕДБИ“

Голем успех од манифестацијата 51. „Детски Рацинови средби“ која се одржа на 6 и 7 Ноември 2018 година во Велес.

Ученичката Сандра Филиповска од 8 одд. под менторство на наставничката Гордана Здравкоска освои Гран-При награда со творбата ,,Рацин вчера, денес и утре”.

Честитки за ученичката и менторот.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза