МЛАДИТЕ АКТЕРИ ОД ООУ,,КРСТЕ П. МИСИРКОВ”-ВО НОВА ХУМАНА МИСИЈА

Членовите на Драмското студио при ООУ ,,Крсте.П.Мисирков”-Радовиш, на 7 Ноември во Центарот за култура „Ацо Караманов“ повторно ја прикажаа театарската претстава ,,Марта” овојпат со хуманитарен карактер.

Во театарската претстава играат: Сара Серафимовска, Марио Трајанов, Ангела Пулева, Георгина Свиркова, Матеј Филипов, Столе Крстев, Роберт Стојанов, Манас Манасов, Ристе Трајков, Барш Џемаилов, Стефан Станишков, Ивана Ристова, Никола Танев, Мелани Андонова и Данче Накова.

За изборот на музиката и тонските ефекти се погрижи: Фенчо Петровски
Сценографија: Илија Милчов
Режија: Томе Постолов

 

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза