НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ФА „АЦО КАРАМАНОВ“

Фолклорниот ансамбл „Ацо Караманов“ на 28.12.2018 година од 18.00 часот ќе одржи целовечерен годишен концерт со сите фолклорни групи.

28.12.2018 година, Петок од 18.00 часот. 

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза