ОДБОЈКАРСКАТА ЕКИПА НА ООУ „КОСТА РАЦИН“ СО ПЛАСМАН ВО СЛЕДНАТА ФАЗА НА НАТПРЕВАРУВАЊА

Училишната машка одбојкарска екипа од ООУ „Коста Рацин“ од Подареш успешно ја помина и втората фаза од одбојкарските натпревари.

Со извојуваната победа над екипите од Василево и Штип се пласираа во следната фаза односно на регионалните натпревари.

Честитки за целата екипа под менторство на Симеон Џеков, ви посакуваме победа и на регионалните натпревари и пласман во финалето. 

  

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза