РК РАДОВИШ ВО НАТПРЕВАР ПОСВЕТЕН НА МАЛАТА СТЕФАНИЈА

ХУМАНИТАРЕН НАТПРЕВАР ЗА СТЕФАНИЈА

РК Радовиш овој натпревар ќе го посвети на малата Стефанија, сите посетители и љубители на спортот и ракометот кои сакаат да го проследат и донираат своеволно ќе можат да помогнат на малата Стефанија донирајки кај дечињата од ОО „Црвен Крст“ од Радовиш кои ќе бидат во спортската сала.

 

РК Радовиш – РК Еурофарм Работник
06.12.2018 – Четврток – 18:00 часот
СРЦ 25 Мај

„Заедно во Четврток да изиграме за малата Стефанија“

РК Радовиш

 


 

 

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза