СПРОВЕДЕНО ЕДУКАТИВНО ПРЕДАВАЊЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОО „ЦРВЕН КРСТ РАДОВИШ“ И ПС РАДОВИШ

На ден 18.12.2018година во СОУ„Коста Сусинов“ Радовиш се одржа предавање на тема: Превенција од злоупотреба на дрога, алкохол и никотин на ученици од втора година од страна на инспектор Златко Ристов.

Исто така беше спроведено и едукативно предавање на тема: Последици од употреба на петарди и други пиротехнички средства од страна на Помошник командир за јавен ред и мир и превенција од ПС Радовиш Душко Ќосев и Заменик командир на ПС Радовиш Абдураман Абдураманов во соработка со Црвен крст на Република Македонија -Општинска организација Радовиш.

  

 
 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза