II место од Фестивалот „Morning star 2018“ во Бугарија за ФА „АЦО КАРАМАНОВ“

Фолклорниот ансамбл „Ацо Караманов“ од Радовиш, учествуваше на Меѓународниот АРТ Фестивал во Бугарија, Банско.

 

На овој фестивал „Morning star 2018“ ФА „Ацо Караманов“ учествуваше со дечиња од 13 до 18 годишна возраст, а се закити со второто место во категоријата „Фолклорни танци“

Меѓународниот АРТ Фестивал  „Morning star 2018“  се одржа од 28.11 до 02.12. 2018 година.


 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза