ПРОСЛАВА ПО ПОВОД „ДЕН НА НАСТАВА НА ТУРСКИ ЈАЗИК“

Во Центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш во среда на 19.12.2018 година со почеток од 17.00 часот ќе се одржи прославата по повод „Денот на наставата на турски јазик“.

По тој повод организаторот Ве поканува да бидете дел од оваа свечена прослава.

  

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза