BMW X3 ОДИ ВО РАДОВИШ

Заврши големиот Mozzart натпревар „Погоди ја најголемата квота за BMW Х3″ и „златниот“ тикет е од Радовиш

Заврши големиот Моzzart натпревар погодија најголемата квота и освој BМW X3 кој траеше од 1.11 до 24.12.2019 година. Николче Габрешанец од Радовиш е мајсторот кој ја погоди најголемата квота на натпреварот 34.638! Па така освен во парите заслужено ќе ужива и во луксузниот автомобил.

Промената на квотата се случи во последниот ден од натпреварот, кој воедно беше и ден со голем број на уплатени тикети кои целеа на наградата. Тикетот на Николче во фото финиш изби на првото место.
Тој погоди шест натпревари Х-Х, сите играни во понеделникот.

Ова е неверојатно. Го бркав џипот од самиот почеток. Операторите од Радовиш знаат дека бев еден од најредовните во тоа. Викендот не ми помина ниту еден од тикетите за џипот, така што остана само понеделникот во кој немаше многу натпревари. Одиграв осум тикети. Најчесто играм конечен тип X, но бидејќи немаше доволно натпревари овој пат изиграв X-X на тикетите. Еден од осумте се покажа како добитен. Не ми се веруваше, пресреќен сум и се уште во шок“, изјави Николче.

  

 
Related Articles

Временска прогноза